Help! Ik denk dat mijn websites offline zijn, klopt dit?

Uit VersioPedia

Ga naar: navigatie, zoeken

U kunt uw websites niet bezoeken? Er kan dan een storing zijn aan onze kant maar het kan ook aan iets anders liggen.

1. Het kan zo zijn dat de website alleen voor u offline is. Controleer op DownForEveryone.com of de website online is. Als uw website volgens DownForEveryone.com gewoon online is dan dan verzoeken wij u uw klant nummer en IP adres (dit vindt u op watismijnip.nl) te mailen naar ipblock@versio.nl. Als u mailt tijdens kantooruren dan bent u in enkele minuten al gedeblokkeerd, buiten kantooruren kan het een aantal uur duren.

2. Controleer op http://www.versio.nl/status/ of er een storing bekend is voor uw server. Indien de storing bekend is hoeft u geen contact met ons op te nemen.

3. Als uw website volgens bovenstaande website offline is en er is geen storing zichtbaar op http://www.versio.nl/status/ kunt u bellen naar onze storingslijn. Het nummer van de storingslijn vindt u hieronder. Stuur ook direct een mailtje naar de helpdesk, onze e-mail adressen vindt u op onze helpdesk pagina.

Let op: Mits u belt naar de storingslijn zonder eerst stap 1 op te volgen, wordt er €99 euro exclusief BTW in rekening gebracht.
Het nummer van de storingslijn is: 0587440019, voor klanten uit België is dit +31.587440019.